Wanita mahukan LELAKI TULEN agar memasuki mereka dengan

ZAKAR BESAR

 

 • Adakah anda mahu menjadi lelaki yang dibanggai oleh wanita terhadap rakan-rakannya yang lain?
 • Adakah anda mahu menjadi lelaki yang memberikan malam-malam yang tidak dilupai oleh wanita tersebut?
 • Adakah anda mahu menjadi lelaki yang diingini wanita untuk dikuasai?

 • Jika jawapan anda "YA", jadi kami mempunyai formulasi yang paling hebat di dunia yang mana ia akan membesarkan zakar anda sebanyak 6cm dan mengubah anda menjadi seorang lelaki gagah diranjang dalam beberapa minggu. Ini akan menjadi satu perubahan yang semula jadi, selamat, dan tahan lama!

   


  Kesan pembesaran dari SupaSize Beverage Mix
 • Minggu 1 - Pembesaran zakar penuh dan ereksi kuat
  Isteri anda dan anda sedang menikmati klimaks berganda!
 • Bulan 1 - Penambahan 1 hingga 2 cm dalam ukur lilit dan panjang zakar
  Si dia menyukai dalam mengusap zakar anda yang lebih besar sedang berdenyut!
 • Bulan 2 - Penambahan 2 hingga 4 cm dalam ukur lilit dan panjang zakar
  Si dia tidak dapat melupakan kehebatan kejantanan anda dari fikirannya!
 • Bulan 3 - Penambahan 3 hingga 6 cm dalam ukur lilit dan panjang zakar
  Si dia melutut mahukan zakar anda untuk dinikmati!
 •  

  Peningkatan prestasi seksual
 • Lebih nitrik oksida dalam darah meningkatkan peredaran dan stamina
 • Lebih pengeluaran testosteron menaikkan nafsu seks
 • Mendorong lebih banyak penghasilan air mani bagi menyokong meledakkan pancutan
 • Bagaimanakah SupaSize Beverage Mix Berfungsi?

 • Walaupun kapsul sering kali mengandungi bahan-bahan yang membantu kenaikan prestasi lelaki, mereka sering tidak mengandungi kuantiti yang terbukti secara klinikal untuk hasil keputusan yang optimum.

 • Sebagai contoh, L-Arginine dikenali sebagai meningkatkan fungsi seksual dengan membuka arteri yang membawa darah kepada zakar anda. Kebanyakan kapsul mengandungi hanya 100 hingga 200 mg L-Arginine.

 • Dos yang terbukti secara klinikal untuk L-Arginine sebenarnya adalah 5,000 mg! Ini adalah 50 kali ganda yang dikandungi oleh kebanyakan kapsul! Walau bagaimanapun, tiada siapa yang akan menelan 50 kapsul!

 • SupaSize Beverage Mix telah menyelesaikan masalah ini dengan membolehkan lelaki untuk mengambil 12 gram (12,000 mg) bagi amaun klinikal terbukti dari 18 ekstrak herba, asid amino, dan nutraseutikal untuk prestasi lelaki - kekuatan, daya tahan, meningkatkan testosteron, dan kejantanan.

 • Campurkan hanya 2 sudu besar Cocoa Fire dalam secawan air panas dan minum. Dan dalam beberapa minit, anda akan mempunyai 24 kapsul 500mg bernilai bahan-bahan yang terbukti akan membuatkan zakar anda lebih besar dan mempunyai kehebatan seksual seperti seekor harimau! Ambil 30 minit sebelum bermulanya aktiviti seksual untuk berjam-jam dalam melayari bahtera yang menyeronokkan.

 • 98% daripada pelanggan U.S.A kami Berpuas hati dengan SupaSize!

  SupaSize Beverage
  Mix diiktiraf oleh para Doktor

  Lebih daripada 50 doktor mengesyorkan SupaSize kepada pesakit kerana ia adalah
  berkesan dan selamat.


  Adakah SupaSize Benar-benar Berfungsi?

  Isteri saya telah bersama saya ketika susah dan senang. Apa yang saya mahu lakukan adalah menggembirakannya apabila kami sedang intim. Sekarang saya tidaklah sesihat seperti dulu ia adalah lebih sukar untuk mengekalkan ereksi dan menggembirakannya. Kami berpuas hati dengan pembelian kami, terutama isteri saya.
  Peningkatan lelaki terbaik yang pernah dibuat. Jika anda atau pasangan anda kecewa dengan lembik terlalu awal atau pancut terlalu awal, cubalah yang ini. Berfungsi sama seperti kebanyakan jenama lain dan ia berkesan untuk saya sepanjang masa.
  Saya menyukai suplemen tambahan bahan semulajadi dan memberikannya kepada rakan saya untuk mencuba kepada suaminya dan beliau. Pada keesokan harinya, beliau menelefon dan mengatakan mereka berdua sangat gembira dengan keputusan yang dicapai dan malam mereka menjadi amat menyeronokkan untuk mereka berdua, walaupun dia mengakui teragak-agak untuk mencubanya. Beliau mengucapkan terima kasih kepada saya sebanyak-banyaknya dan bertanya di mana untuk mendapatkan lebih banyak!
  Sebagai seorang perempuan, saya memberikan produk ini kepada rakan lelaki saya untuk mencuba dan memberikan saya ulasan. Beliau menyukainya kerana ia semuanya adalah asli. Beliau berkata ini memberi lebih banyak tenaga bagi meneruskan keseronokan yang lebih lama dan berasa seperti beliau sedang menikmati dengan lebih. Ia juga datang dalam bungkusan tertutup, yang merupakan nilai tambah pada saya! Katanya, beliau dapat merasakan perbezaan dan dia tidak sabar untuk mengambil yang lain. Penghantarannya agak cepat juga!
  Saya telah membeli produk ini untuk suami saya tetapi saya juga menggunakannya untuk membantu saya mengekalkan kitaran haid yang tetap yang mana ia menjadi tidak menentu akibat ketidakseimbangan hormon dan tekanan memberi kesan pada fisiologi saya. Terima kasih kepada produk ini, walaupun dengan semua tekanan, kitaran haid saya masih agak tetap.
  Saya mengambilnya seperti yang diarahkan dan 30 minit kemudian, saya terlibat dalam sesi yang romantis. Ia telah berkesan dengan hebat! kali kedua saya mengambil ia berkesan dengan lebih baik. Ia seolah-olah bermakna bahawa ia berfungsi lebih baik apabila lebih banyak anda mengambilnya. Saya rasa mungkin ia sedang membina dalam sistem. Itu tekaan saya. Saya pasti akan terus menggunakannya.
  Saya mempunyai masalah mendapatkan dan mengekalkan ereksi yang kuat sejak aktif secara seksual. Doktor saya memberitahu bahawa saya mempunyai peredaran darah yang tidak baik yang boleh menyebabkan ereksi menjadi "lembut". Saya telah mencuba beberapa pil sebelum saya mencuba Supa Saiz tetapi tiada apa yang berkesan seperti produk ini! Saya boleh mendapatkan dan mengekalkan ereksi yang kuat ketika melakukan hubungan seks sekarang seperti apa yang saya harapkan. Produk ini agak mahal tetapi ia adalah berbaloi.
  Ini adalah produk yang berkualiti dan berkesan seperti yang dinyatakan. Harga hebat, pemulihan yang sangat cepat dan syarikat yang menyenangkan untuk melakukan urusniaga. Saya sangat berpuas hati dan akan memesan lagi.

  Apakah kandungan campuran minuman SupaSize?

  Setiap bahan di dalam SupaSize dibenarkan untuk dijual oleh FDA Amerika Syarikat. Ia juga disenaraikan dalam senarai GRAS (umumnya diiktiraf sebagai selamat).

  Campuran minuman SupaSize menjalani kawalan kualiti yang ketat semasa pengeluaran di Singapura, jadi anda pasti untuk menerima produk yang tulen dan sempurna setiap masa.

  Hanyalah bahan-bahan ekstrak yang berkualiti tinggi digunakan untuk produk SupaSize. Oleh itu, produk ini adalah cepat dan berkesan dan tinggi dalam permintaan.

  Pendek kata, SupaSize dijamin bagi Meningkatkan Prestasi Lelaki DALAM MASA 1 MINGGU!  

     Tribulus

  Melancarkan peredaran darah dan fungsi seksual

  Ashwagandha

  Herba Ayurveda tradisional yang menaikkan pengeluaran testosteron

  Ginseng

  Meningkatkan testosterone dan libido dan penukaran arginine nitrik oksida

  Shatavari

  Meningkatkan libido lelaki

  Indian Kudzu

  Meningkatkan libido lelaki

  Long Pepper

  IMeningkatkan penyerapan nutrien dan menyokong tindak balas termogenik dalam kemaluan


   

  • L-Arginine - Asid amino yang menyokong pembentukan nitrik oksida yang meningkatkan peredaran, stamina, dan fungsi seksual.
  • D-Aspartic Acid - Asid amino yang menyokong pengeluaran testosteron.
  • Beta-Alanine - Asid amino yang meningkatkan jumlah kerja yang anda boleh lakukan pada keamatan yang tinggi.
  • Guarana - Menyediakan pelepasan tenaga yang mampan.
  • Epimedium - Menyokong pembentukan nitrik oksida yang meningkatkan peredaran, stamina, dan fungsi seksual.
  • Asphaltum - Membekalkan asid fulvik yang meningkatkan tenaga teras dan kekuatan seksual.
  • Spanish Pellitory - Meningkatkan sensitiviti alat kelamin untuk rangsangan seksual.
  • Chinese Dodder - Menyokong penghasilan air mani dan mencergaskan sistem pembiakan.
  • Indian Cardamom - Digunakan dalam Ayurveda untuk menambah tenaga seksual.
  • Rhodiola - Memberi kesan pada sistem dopamin dalam otak untuk meningkatkan fungsi seksual dan libido.
  • Ginger - Menyokong tindakbalas termogenik dalam alat kelamin.

   

  Keputusan Terbukti Secara Klinikal

  Statistik berikut adalah berdasarkan kepada kajian klinikal yang melibatkan seramai 250 lelaki dewasa. Carta menunjukkan pertumbuhan panjang zakar dalam sentimeter secara kumulatif.

   

 • Pertumbuhan dalam panjang
 • 4 minggu pertama, peningkatan secara purata ialah 1.2 cm
  8 minggu pertama, peningkatan secara purata ialah 2.8 cm
  12 minggu pertama, peningkatan secara purata ialah 5.3 cm

   

 • Pertumbuhan ukur lilit secara purata
 • 4 minggu pertama, pertumbuhan secara purata adalah 1 cm
  8 minggu pertama, pertumbuhan secara purata adalah 2.3 cm
  12 minggu pertama, pertumbuhan secara purata adalah 5.3 cm

  Pertumbuhan terbesar dalam peningkatan panjang zakar semasa kajian adalah 8.6 cm. Dan peningkatan Ukur Lilit Zakar adalah 7.1 cm.