Affiliates

Soalan? Tontonilah video soal jawab kami
Klik LiveChat ikon dibawah untuk jawapan dan talian kami.

CHOOSE YOUR COUNTRY:
AMERICAS - ASIA - CHINA - EUROPE - HONG KONG - INDIA - INDONESIA- JAPAN - MALAYSIA - PACIFIC - PHILIPPINES - THAILAND - VIETNAM

PRIVASI ANDA DILINDUNGIPEMBAYARAN SELAMAT

Pesanan dalam talian anda dilindungi menggunakan teknologi penyulitan SSL yang terkini. Anda akan dibawa ke pelayar selamat sebelum perlu memasukkan maklumat bayaran. Bagi pesanan kad kredit, kami menggunakan sistem pengesahan alamat yang membandingkan alamat bil anda dan fail kad kredit dengan bank anda. Ia seharusnya sepadan.


DASAR PRIVASI

Kami tidak menukar, memajak, atau menjual nama atau maklumat alamat e-mel anda.

PEMBUNGKUSAN PENUH

Kami memahami keperluan privasi dan benar-benar mematuhinya. Inilah sebabnya mengapa kesemua pesanan anda dihantar di dalam pakej kosong tanpa sebarang penanda produk yang telah anda pesan.


PENGHANTARAN / PENGENDALIAN

 

PROSES PENGHANTARAN

Kebanyakan pesanan yang dibuat sebelum jam 1 PM Waktu Singapura akan dihantar pada hari yang sama. Walau bagaimanapun, apabila pengesahan alamat diperlukan, mungkin terdapat sedikit kelewatan sehingga pengesahan dibuat oleh pelanggan.


Jika anda menetap di Singapura, pesanan akan dihantar melalui kurier. Anda boleh menjangkakan penghantaran dalam 1 hingga 2 hari bekerja.


Jika anda menetap di Malaysia, pesanan akan dihantar melalui SkyNet atau kurier. Anda boleh menjangkakan penghantaran dalam 3 hingga 5 hari bekerja.