Affiliates

Soalan? Tontonilah video soal jawab kami
Klik LiveChat ikon dibawah untuk jawapan dan talian kami.

CHOOSE YOUR COUNTRY:
AMERICAS - ASIA - CHINA - EUROPE - HONG KONG - INDIA - INDONESIA- JAPAN - MALAYSIA - PACIFIC - PHILIPPINES - THAILAND - VIETNAM

ASAS SUPASIZE

S. Apakah bahan-bahan SupaSize?

Ekstrak proprietari dari Ginkgo, Saw Palmetto, Ginseng Asia, Cayenne, Hawthorn, Tribulus, dan Oat. Vitamin E (sebagai d-alfa tokoferil asetat).

SupaSize mengandungi semua bahan semula jadi. Ia TIDAK mengandungi yis, gluten dari gandum, jagung, susu / tenusu, natrium, gula, pewarna, pengawet, atau perasa tiruan.Q. Bagaimana nak ambil SupaSize?

Untuk keputusan yang baik, ambil 1 kapsul setiap hari sama ada selepas sarapan pagi atau makan malam. Untuk keputusan yang lebih baik, ambil 2 kapsul sehari - 1 kapsul selepas sarapan pagi dan 1 kapsul selepas makan malam. Perbanyakkan minum air atau jus buah organik untuk penyerapan yang bagus dan mengejukkan badan.

 

S. Adakah saya akan mengalami sebarang kesan sampingan?

Anda tidak akan mengalami sebarang kesan sampingan. Kapsul SupaSize adalah terdiri daripada ekstrak dari semua Bahan Semula Jadi yang dianggap selamat untuk pengambilan oleh agensi kawal selia kesihatan. Ia adalah rumusan herba yang selamat dan tidak memerlukan preskripsi doktor.

 

S. Berapa lamakah saya perlu mengambil Kapsul SupaSize?

Anda harus mengambil SupaSize sekurang-kurangnya 3 hingga 4 bulan. Semasa tempoh ini, kesan sinergi rumusan ini akan membiak di dalam badan anda untuk menghasilkan nafsu seks yang berterusan, meningkatkan kereningan zakar, menjadikan ereksi lebih keras, kawalan ejakulasi yang lebih baik, dan pengalaman seks yang hebat. Anda akan mendapat manfaat penuh dan menikmati seks yang hebat setiap malam.

 

S. Bagaimana saya boleh membuat bayaran?

Anda boleh membuat bayaran melalui kad kredit, Paypal, pemindahan bank, dan COD (bayar waktu terima). Apabila anda menekan butang Pesan Sekarang, anda akan dibawa ke halaman selamat di mana anda boleh memasukkan maklumat penghantaran dan bayaran anda.