Affiliates

Soalan? Tontonilah video soal jawab kami
Klik LiveChat ikon dibawah untuk jawapan dan talian kami.

CHOOSE YOUR COUNTRY:
AMERICAS - ASIA - CHINA - EUROPE - HONG KONG - INDIA - INDONESIA- JAPAN - MALAYSIA - PACIFIC - PHILIPPINES - THAILAND - VIETNAM

JAMINAN PULANGAN WANG

Sekiranya anda telah mengambil SupaSize seperti yang diarahkan dan tidak berpuas hati dengan hasilnya, pulangkan kesemua kotak kepada kami dalam tempoh 60 hari dari tarikh anda menerima produk tersebut untuk mendapatkan 100% bayaran balik – tiada soalan akan ditanya.

Mengapa kami membuat jaminan hebat ini? Kerana tiada makanan tambahan prestasi lelaki lain sehebat SupaSize! Anda akan mendapatkan hasil yang menakjubkan dalam 2 bulan.

Penting: Anda harus memulangkan semua kotak yang telah dipesan kepada kami. Hanya dua kotak yang dibolehkan kosong (2 kotak = bekalan 60 hari). Sila jangan buka, atau tanggalkan pelekat dari kotak yang belum digunakan. Bagi bayaran kad kredit dan Paypal, anda akan mendapat bayaran balik di dalam akaun anda. Bagi pemindahan bank dan bayar waktu terima, anda akan menerima cek.

KAMI JAMIN HASILNYANIKMATI SEKS LUAR BIASA SETIAP MALAM!


TIDAK YAKIN?

100% Jaminan Pulangan Wang 60-Hari kami adalah bukti terbaik bahawa SupaSize akan memperbaiki prestasi seks anda. Jangan sesekali melakukan prestasi seks yang kurang hebat dan mengecewakan pasangan anda dengan saiz zakar yang kecil dan seks yang tidak menggairahkan.

RUNDINGAN PAKAR

Kami telah membantu para lelaki memperbaiki prestasi di ranjang sejak 1998. Lawati pusat-pusat kami, telefon, live chat, atau e-mel untuk menyelesaikan masalah prestasi lelaki anda secara tepat dan berkesan.

RUMUSAN YANG DISUPACAS

SupaSize dikembangkan oleh syarikat AS dengan 18 tahun kepakaran dalam kajian dan perkembangan makanan tambahan prestasi lelaki. Derivatif ekstrak dari bahan-bahan terbukti memberikan hasil yang cepat dan berkesan. Dikilangkan di Kilang Yang Diluluskan GMP di Singapura menjamin kualiti tinggi dan piawaian keselematan.