Affiliates

Soalan? Tontonilah video soal jawab kami
Klik LiveChat ikon dibawah untuk jawapan dan talian kami.

CHOOSE YOUR COUNTRY:
AMERICAS - ASIA - CHINA - EUROPE - HONG KONG - INDIA - INDONESIA- JAPAN - MALAYSIA - PACIFIC - PHILIPPINES - THAILAND - VIETNAM

TESTIMONI SUPASTAR

Cheong – Singapore
Dulu saya sangat malu untuk keluar temu janji kerana selepas temu janji tersebut teman wanita saya pasti ingin mengadakan hubungan seks dan saya mempunyai ereksi yang lembik dan terkulai. Kemudian seorang rakan saya mengesyorkan supaya saya melawat WOW nutritions. Mereka memberikan saya botol percubaan Supasize. Selepas sebulan saya sangat terkejut kerana mengetahui ereksi saya lebih penuh, pekat dan lebih keras. Saya keluar temu janji dan melakukan hubungan seks. Wow, dia merasakan kepuasan seks yang amat sangat, dan terus memanggil saya untuk hubungan seks yang lebih. Supasize benar-benar berkesan!
Quek – Singapore
Saya berpaling ke TCM untuk membantu saya dengan masalah libido rendah selepas pembedahan 3 tahun yang lalu. Saya sangat terdesak kerana saya dan isteri semakin hilang minat di antara satu sama lain. Kemudian seorang rakan mengesyorkan WOW nutritions. Pakar perubatan herba mereka mengesyorkan Supasize. Saya fikir ‘Kapsul herba lain pula, mengarut’, tetapi disebabkan ia percuma untuk sebulan, kenapa tidak? Satu malam selepas tiga minggu saya tidak dapat tidur. Saya bangun dengan ereksi yang paling besar pernah saya alami. Saya bangun dan pergi kepada isteri saya. Saya melalui hubungan seks yang sangat hebat pada malam itu dan keesokan harinya isteri saya menyediakan makan malam yang romantik. Supasize sebenarnya telah mengubah perkahwinan saya!
Jeremy H. - KL Malaysia
Rasanya apa yang paling sukar dalam hidup saya adalah untuk mengaku bahawa saya perlu melakukan sesuatu. Saya sentiasa mendapatkan respons yang biasa-biasa sahaja daripada rakan-rakan wanita saya dan ia tidak memberikan inspirasi yang dasyat. Saya mempunyai rakan yang mengesyorkan produk anda dan membuat keputusan untuk mencubanya. Ia nampaknya seperti perjudian yang berbaloi. Apa yang anda lihat adalah penggunaan selama lebih kurang 4 bulan yang memberikan saya perubahan yang ketara. Hasilnya, selain daripada yang ketara itu, ialah keyakinan diri yang lebih tinggi. Tidak lupa juga raut wajah teman wanita saya yang menunjukkan kepuasan. Tahniah, semua! Saya kini adalah pelanggan tetap anda.
Ismail – K.L, Malaysia
Dahulu saya menggunakan vimax setiap hari dan hasilnya setakat ini memuaskan. Kemudian agen tempatan yang menjual vimax kepada saya mengesyorkan supasize. Pada mulanya saya agak skeptikal. Alamak, jenama Singapura. Bagus atau tidak? Kemudian saya membuat keputusan untuk mencubanya selama sebulan. Hebat betul!! Saya sangat terangsang dan bersetubuh dengan teman wanita saya sehingga dia terpaksa mengambil cuti sakit sepanjang hari. Selepas ejakulasi, ia masih keras seperti kayu. Walaupun agen saya katakan bahawa ia adalah pek percubaan, saya ingin menunggu untuk jualan Supasize yang sebenar di pasaran. Jika anda rasa bahawa vimax terbaik, tunggu sehingga anda mencuba supasize!
Isabel – J.B, Malaysia
Teman lelaki saya bekerja dalam masa yang panjang dan kebelakangan ini berasa sangat penat. Jadi kami mencuba semua kaedah – sup herba, minuman tenaga, urutan, dsb. Dia masih sama dan tiada mood untuk seks. Kemudian saya ke WOW nutritions untuk mendapatkan nasihat. Pakar konsultan memberikan saya pek percubaan supasize. Jadi saya meminta teman lelaki saya untuk mencubanya. Saya tidak menyangka bahawa selepas 2 minggu dia kelihatan seperti lelaki yang berbeza. Tenaga dan keinginannya di atas katil sangat hebat. Dia juga kurang berasa penat selepas kerja dan kami mempunyai banyak masa bersama berbanding dahulu. Supasize ini memang hebat – bukan sahaja untuk seks tetapi tenaga!
Khairul – J.B, Malaysia
Dahulu saya sangat susah hati tentang kekuatan ereksi dan ejakulasi pramatang saya. Saya mencuba vimax seperti yang disarankan oleh pakar dari WOW nutritions dan amat kagum dengan hasilnya. Kemudian baru-baru ini mereka memberitahu bahawa mereka mempunyai produk baru yang dipanggil Supasize dan ia lebih baik. Ok, mengapa tidak? Selepas hanya 5 hari saya dapati diri saya berasa lebih terangsang, lebih kuat dan lebih bertenaga. Saya juga mula keluar dengan wanita yang berusia 15 tahun lebih muda daripada saya dan dia rasa saya seperti lelaki berusia 20 tahun apabila di ranjang. Produk yang hebat!

Rajoo – Malacca, Malaysia
Jujurya, saya fikir produk ini menipu. Kerana saya telah mencuba pil biru kecil sebelum ini dan fikir, bagaimana produk yang berasaskan herba semata-mata boleh berfungsi? Tapi cincailah, sebab saya percayakan rakan saya yang memberitahu bahawa produk ini akan membantu zakar saya menjadi kuat seperti kuda, jadi saya cuba. Selepas satu minggu, saya melakukannya dengan teman wanita saya, dia menjerit sehingga semua jiran boleh dengar. Produk ini memang baik, bila WOW akan menjualnya? Sampel sahaja tidak cukup!


Theophilus – K.L, Malaysia
Saya dan kekasih kadangkala berasa sangat penat dengan aktiviti harian kami. Kami memerlukan tonik atau herba yang akan memberikan kami tenaga – minum kopi sahaja tidak membantu kerana ia adalah kafein, walaupun kami adalah penggemar bar kopi di sini. Ketika itulah seorang rakan mencadangkan rumusan yang dipanggil Supasize dari Singapura. Kami macam, Singapura? Kami lebih menggemari produk dari AS tetapi disebabkan ia produk percubaan jadi saya cuba. Hebat, saya tidak pernah berasa sangat bertenaga di dalam hidup saya. Kami mempunyai tenaga untuk melakukan perkara-perkara lain selepas kerja. Ia benar-benar produk yang hebat dan sepatutnya dijual di farmasi di sini.
Yeo – Singapore
Sebagai seorang lelaki lewat 40-an, saya tidak mempunyai tenaga dan stamina seperti dulu. Mempunyai jadual yang sibuk, saya menginginkan kecergasan dan kelelakian seperti lelaki berusia 30 tahun supaya saya boleh bermain golf, melakukan hubungan seks, berlayar, tetapi tetap jaguh di dalam dunia korporat. Saya mengambil vimax sekejap dan ia bagus, tetapi apabila doktor di WOW nutritions mencadangkan Supasize, hasilnya amat hebat. Saya menghabiskan hujung minggu saya melakukan hubungan seks dengan wanita muda ini di dalam kapal layar saya dan dia berasa kagum dengan stamina saya. Tidak sabar menunggu Supasize masuk ke pasaran sebenar!
Desmond- Singapore
Sebagai seseorang yang berkhidmat sebagai tentera, saya susah mendapat tidur yang mencukupi dan pada hujung minggu saya pergi ke kelab malam. Ada masanya tahap tenaga saya menjadi sangat rendah dan saya terpaksa minum sekaton red bull. Saya juga risau saya tidak dapat memuaskan gadis-gadis cantik yang saya temui pada hujung minggu. Saya pergi ke WOW nutritions kerana diberitahu oleh rakan bahawa terdapat herba hebat yang dipanggil vimax dan boleh membantu. Pakar perubatan yang mesra memberitahu saya bahawa mereka telah melancarkan Supasize yang baru dan lebih berkuasa dan dia memberikan saya sampel percuma selama sebulan. Wah, hebat. Saya tidak pernah mempunyai begitu banyak tenaga untuk latihan padang, IPPT dan hujung minggu. Saya bertuah mendapat wanita ini dan dia kini adalah rakan seks saya. Seksnya sangat bagus. Supasize amat hebat!